A "DIAGNOSZTIKA ÉS SZÁLLÍTÁS" szolgáltatás:

A szolgáltatás megvásárlása utáni második munkanapon felveszi futárunk az Ön által megadott címen a csomagot. Kérem, lehetőleg a készülék eredeti dobozába csomagolja be a robotot, lehetőleg töltőjével és dokkolójával együtt. Ezekre a teljes körű bevizsgálás miatt van szükségünk, ugyanis folyamat során vizsgáljuk a töltőáram megfelelőségét is.
Készüléke az ezt követő munkanapon kerül hozzánk. A küldemény beérkezésekor azonnal elvégezzük:
- az akkumulátor ellenőrzését,
- kiolvassuk a készülék feketedobozában tárolt információkat,
- ellenőrizzük a kopó alkatrészek (bolygókerék, oldal-, sörte- és gumikefe) állapotát,
- lefuttatjuk az öntesztet (Built-in-Test) és elemezzük a mért értékeket,
- felnyitjuk a kefemodul fogaskerékházát, felmérjük a kopás mértékét, majd
- az eddig összegyűjtött adatok és értékek alapján ajánlatot teszünk a szükséges javításokra és cserélendő alkatrészekre.
Az ajánlatot haladéktalanul elküldjük a regisztráció során megadott e-mail címére, így gyorsan döntést tud hozni a javítás megrendelésével kapcsolatban.
FIGYELEM!
Jelen szolgáltatáscsomagunk kizárólag a telehelyünkre történő beszállítást, a minimálisan szükséges felületi tisztítást, a feketedoboz és önteszt értékei kiovasásának és elemzésének munkadíját és a készülék visszaszállításának ellenértékét foglalja magában.
A szolgáltatás ára nem tartalmazza azonban a diagnosztika során feltárt hibák javításának munka- és anyagszükséglet-költségeit!

Megrendelhető a webshop-on keresztül.