Ha Ön már regisztrált, kérjük, jelentkezzen be közvetlenül itt

Szállítás
Ugyanazt a címet használja a szállításra, amit a számlázáshoz megadott
Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése
Név Cikkszám Ár Mennyiség Kedvezmény Összesen
 
Termék árak összesen

Kiválasztott szállítási mód

Nincs kiválasztott szállítási mód

Kérjük, hogy válassza ki azt a szállítási módot, ami megfelel az Ön igényeinek:


Sajnáljuk, de nincs olyan szállítási módunk, amely az Ön megrendeléséhez passzolna. Kérjük, hogy %s.

 
Összesen:
0 Ft
Megjegyzések és különleges kérések
Általános szerződési feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Megrendelésének elküldésével Ön a robotrepairman.hu webáruház vásárlója lesz.

Az internetes vásárlás a távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre az eladó és a vásárló egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. A vásárló az eladó által üzemeltetett webáruházban virtuális módon, böngészője segítségével vagy e-mail útján rendeli meg a kiválasztott árucikket.

A robotrepairman.hu webáruházban vásárlás folyamata magában foglalja:

  • a regisztrációt,
  • a webáruházban megjelenített árucikkek között való böngészést,
  • a termékek kiválasztását és kosárba helyezését,
  • a kosár tartalmának frissítését és törlését,
  • a fizetési és szállítási feltételek kiválasztását,
  • a pénztárban (online felületen) való fizetést,
  • a megrendelés elküldését, valamint
  • az eladótól a megrendelésre küldött visszaigazolást is.

Az eladó:
Benedek Ádám egyéni vállalkozó
1122 Budapest, Városmajor u. 18.
Adószám: 67208889-2-43
Nyilvántartási szám: 44204932
Telefonszám: +36 20 265-68-55
info kukac robotrepairman pont hu

A vásárló:
A robotrepairman.hu webáruházában valós adatokkal regisztrált, ugyanitt megrendelést elküldő természetes (fogyasztó) vagy jogi személy (vállalkozás). Ezen belül (a 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről, Nyolcadik könyv, Első rész: Értelemző Rendelkezések 8:1. § alapján):
- fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy,
- vállalkozás: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy.

Használt árucikk webáruházunk általi megvásárlása esetén eladó és vevő:
Értelemszerűen ez eseben az eladó a robotrepairman.hu webáruházában valós adatokkal regisztrált természetes vagy jogi személy, a vevő pedig Benedek Ádám egyéni vállakozó lesz.

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a robotrepairman.hu webáruház internetes áruházában található bármely árucikk vagy szolgáltatás (a továbbiakban: árucikk). Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van kép(ek) megtekintésére is.

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk bruttó vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése Magyarország területén az alábbi módokon történhet (ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb):
- személyes átvétel esetén székhelyünkön vagy előre egyeztetett helyszínen és időpontban készpénzben, 
- futárnál kézbesítéskor (utánvéttel) készpénzben,
- banki előre átutalással, vagy
- megrendeléskor PayPal rendszeren keresztüli fizetéssel.

Szállítás során keletkezett sérülés:
Ha a megrendelt árucikk átvételekor a csomagolás állapotából feltételezhető, hogy az árucikk a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek a futárnál azonnal jeleznie kell. Ekkor a futár jegyzőkönyvet vesz fel, az árut pedig visszaszállítják hozzánk. Ha a készülék valóban sérült, természetesen azonnal újat küldünk helyette. Amennyiben a készülék sérülésmentes, újra megkíséreljük azt eljuttatni Önhöz. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítsen minket!

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja az info kukac robotrepairman pont hu címre küldött elektronikus levélben, amíg a megrendelt árucikket nem adtuk át szerződött futárszolgálatunknak. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Amennyiben a szállítást szerzőtött futárszolgálatunk végzi, minden esetben számíthat egy a kiszállítás tényét és időpontját közlő elektronikus levélre. Ebben információkat talál a kiszállítás időpontja módosításának lehetőségeiről. Amennyiben a kézbesítési kísérlet nem sikeres (azaz a futár nem talál senkit a megadott címen vagy ott nem veszik át a csomagot), a meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vásárlót terhelik.

Felelősség korlátozása:
A robotrepairman.hu webáruházban történő vásárlás esetén a vásárló felelőssége, hogy tisztában legyen az internet nyújtotta lehetőségekkel és korlátokkal, az adatok küldésének és fogadásának szabályaival és veszélyeivel, a használt hálózatban és a rendszerben felmerülő hibák lehetőségével.

A robotrepairman.hu webáruház az alábbiakban felsorolt vagy egyéb más okból is bekövetkező hibákért nem vállal felelősséget: 
- Az interneten keresztül küldött és/vagy fogadott bármilyen információ, illetve adat illetéktelen kezekbe jutása.
- Az internet-hálózatban bekövetkező bármilyen működési, program- vagy technikai hiba és ezek következményei. 
- Bármely olyan felmerülő hiba, amely akadályozza az internet és/vagy a robotrepairman.hu webáruház rendeltetésszerű használatát, a vásárlást, az információáramlást vagy bármilyen más műszaki jellegű meghibásodást okoz.
- Bármely eszközben a robotrepairman.hu webáruház használata közben bekövetkezett meghibásodás.
- Bármely formában (postai vagy elektronikus) küldött üzenet elvesztése.
- Bármilyen adat és/vagy információ sérülése, elvesztése.
- Bármely fél által használt bármely szoftver nem megfelelő működése.

A vásárló felelőssége jelen veszélyek felmérése és a megfelelő lépések megtétele annak érdekében, hogy a számítógépén tárolt adatokat megfelelően védje az illetéktelen behatolóktól és vírusoktól. A felelősség a robotrepairman.hu webáruházhoz való kapcsolódásáért és az itt végzett tevékenységért a vásárlót terheli. A robotrepairman.hu webáruháznak jogában áll bármely időpontban, akár előzetes figyelmeztetés nélkül módosítani az árukínálatában szereplő termékek leírását és árát. Bármely változtatás a robotrepairman.hu webáruház felületén való megjelenés időpontjától hatályos.
A robotrepairman.hu webáruház üzemeltetője indoklás nélkül, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait, amennyiben a hatályos jogszabályoknak továbbra is megfelel.
Amennyiben bármely módosítás hatályba lépése előtt a vásárló elküldte a megrendelést, a már folyamatban lévő megrendelés(ek)re a megrendelés időpontjában érvényes feltételek vonatkoznak.
A robotrepairman.hu webáruház kínálatáról, árairól, arculatáról és marketingtevékenységéről az üzemeltető rendelkezik.
A vásárló a regisztráció és megrendelés elküldésével tudomásul veszi és elfogadja a robotrepairman.hu webáruházban érvényes vásárlási feltételeket és magára nézve is kötelező érvényűként elismeri a vonatkozó jogszabályok hatályát.

Kérjük, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok ellen!

Szállítási információk
Amennyiben az árucikket nem személyesen veszi át, azt szerződött futárszolgálatunk, a DPD Hungária Kft., illetve a Magyar Posta ZRt. szállítja ki a megrendelés során megadott címre. A kiszállítás költsége "Logisztikai szolgáltatás" megnevezés alatt kerül - közvetített szolgáltatásként - kiszámlázásra.
Amennyiben utánvétes kiszállítást kért megrendeléskor, a vételárat a futárnak kell átadnia, aki erről bizonylatot ad.
A megrendelt árucikkhez tartozó számlát és - az arucikk jellegétől függően - a jótállási jegyet csomagban találja.
Kérjük, amennyiben bármely hiányosságot tapasztalna a fenti dokumentumok tekintetében, azonnal jelezze azt elérhetőségeink valamelyikén!

Szállítási határidő: A megrendelés elküldését követő munkanapon szerződött futárszolgálatunk felveszi nálunk a csomagot, amelyet az azt követő munkanapon kézbesítenek. Karácsony és hasonló, nagyobb üzleti forgalmú események előtt a kézbesítés néhány nappal késhet, ezt esetenként egyedileg egyeztetjük minden megrendelőnkkel.

Jótállás:
Tartós használatra rendelt, 10.000,- Ft feletti vételárú árucikkeink esetén a jótállás időtartama a termék megvásárlásától (futárral történő kiszállítás esetén az átvétel napjától) számított 2 év. Nem tartós használatra rendelt, jellegüknél fogva kopó, elhasználódó árucikkeinkre vonatkozó jótállási időtartamot az arucikk leírásánál jelöljük.

Cseregarancia:
A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról 7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez esetben a visszaszállítás vagy annak elvégeztetése, megszervezése és az így felmerült költség(ek) a fogyasztót terheli(k). Kérjük, ha ilyen irányú igénye merülne fel, azonnal jelezze azt elérhetőségeink valamelyikén!

Elállás joga:
Minden fogyasztónkat megillet az elállás joga, ezt a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogcímű jogszabály rögzíti. Ennek alapján:

Bármely fogyasztónk 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, a fogyasztó jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.
Ha a fogyasztó elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: (Benedek Ádám egyéni vállalkozó, 1122 Budapest, Városmajor u. 18. 3/1., info kukac robotrepairman pont hu). Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is (lapozzon lejjebb!).
A fogyasztó határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai:
Ha a fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a fogyasztó az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott). A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy a fogyasztó nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
A fogyasztó köteles számunkra az árucikket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.
A termék visszaküldésének közvetlen költségét a fogyasztó viseli.
A fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén 
töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: info kukac robotrepairman pont hu, vagy Benedek Ádám egyéni vállalkozó, 1122 Budapest, Városmajor u. 18. 3/1.
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: [Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése]
Szerződéskötés időpontja / átvétel időpontja: [A megfelelő jelölendő]
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt:

Ország